jueves, 7 de octubre de 2010

Det er ustabilt vær. En time er det så glovarmt at du tenker du hadde tatt av deg jakka, hadde det ikke vært for alle mannfolka som plystrer etter deg når du går i t-skjorte, den andre timer regner og blåser det. Her har regnet pisket på taket vårt både i løpet av natten og nå på formidagen. Det gjør det skikkelig høstete (er det et ord?). Høstlig. Høstlig ja. Man kan nesten, i et brøkdelssekund, bli lurt til å tro at det er høst her.
Menne.. nei. Ikke denne gangen. Skipper faktisk høsten i år jeg.
Men helt alvorlig, jeg skulle egentlig likt å ha litt høst nå jeg. Selv om det er kjempe hyggelig med alle trærne som springer ut i freshe grønne farger, så syns jeg det er fint når bladene blir røde og gule og faller på bakken og:-) Jeg setter pris på alle sesongene tror jeg, bortsettfra når man befinner seg i en 6 mnd lang vinter (ikke for å nevne vinteren i Bergen i fjor altså).
Gruer meg btw til temperatur forskjellene. 20 desember går jeg på et fly og det er sikkert mellom 30 og 40 grader her, for så å komme hjem til Norge hvor det er X - antall minus.
Får gåsehud ("piel de gallina") av å tenke litt nøye over det. Så nok med det! Poenget her er i alle fall at jeg syns høsten i Norge er veldig fin, dvs. den kan være veldig fin. Så jeg er litt celosa på alle dere der hjemme. Jeg ønsker dere en fabulous norsk høst <3

No hay comentarios:

Publicar un comentario