miércoles, 29 de septiembre de 2010

Besøk av Katrine !

Besøket, som var veldig etterlengtet, av Katrine Skagen var veldig, veldig fint. Det hele startet for min del med en taxi til EZEIZA lufthavn, hvor jeg da var så heldig å havne i en taxi med en bra taximann. Og fin var det, da man skal tilbringe ca 1 time i samme kjøretøy. Joda, han var veldig hyggelig, og morgenen var veldig fint og alt var lina opp for en fin velkomst på flyplassen. Så jeg stod og ventet ved arrival-punktet på frøken Skagen. Og du kanke bomme på henne vettu;) Det var skikkelig koselig å se en person som jeg er så fryktelig glad i, og som jeg savner igjen:) Rett og slett.
Vi tok en taxi tilbake og hadd ei litta power catch-up i baksetet. Skal sies at det jammen ikke er bare bare å være student i Århus heller! Hjemme i casaen hilste hun på Alex og Sara og begge falt veldig i smak!
Jeg husker ikke helt konkret opplegget vi hadde på dagen, men jeg skulle ialle fall ha eksamen den kvelden. Noe som betydde at Katrine ville få sjansen til å sove litt ut. Da jeg var hjemme fra eksamen igjen, rundt 21:30 hadde hun hatt en liten blund på øyet, noe som egentlig bare hadde gjort vondt verre, tror jeg. Og den ser jeg, jeg husker min første kveld her nede, da man nesten må slåss for å hold øyelokkene oppe på kvelden. Men, vi dro og spiste sushi med Vivi, Maria Christina, Emilie og Sara. Braksuskess. Smakte divine. Som alltid. Pluss det var girlsnight, så 20 % av på regningen. We like.

Sushi-lovin gals.

Torsdag og jeg hadde spansktimer, så det som skjedde var at jeg slapp Katrine løs (:p) på Alto Palermo senteret i de ca 2 timene jeg er på skolen. Det var Starbucks der, så utsiktene var ganske gode for at hun skulle klare seg. Og joda, jeg fant henne stående på et hjørnet og nyte solen med ei litta kopp i hånda. Okei, det var litt jug, var faktisk hun som fant meg da jeg lette etter henne. Men hun hadde stått på hjørnet på andre siden av gata da, bare for å få med seg litt sol. Hvert sekund teller når det er høst hjemme, tenker jeg.
Et av mange gode minner <3

Rett etter skolen dro vi ned til mikrosenteret og fikk med oss diverse kulturelle must-sees. Det var en kanon bra dag, men ble litt kjøligere utover kvelden. Vi fikk helt tilfelfdig med oss studentdemostrasjoner når vi satt på en hjørnekafé og lunsjet. Så fikk vi se det også!

Her er vi nede ved Avenida 9 de Julio. Og bak oss er Obelisco.
Så vi suset rundt i mikrosenteret og endte opp på Puente de las Mujeres ( Kvinnebroen) hvor vi bestemte oss for å ta noen siste bilder før vi kastet oss inn i en taxi og jeg presterte og miste mobilen min :/ Vel, vel, den var nå ikke så dyr til å begynne med. Vel hjemme var vi fremdeles stappmette etter kafébesøket, så vi bestemte oss for å skippe middag.

Dagen etterpå ble Katrine med meg til Ciencias Sociales, hvor det var uvisst om jeg skulle ha timer eller ikke. Skal si hun ble ganske sjokkert når vi kom forbi fakultetet og inngangen,
"Er det HER?" Jepp, det er her vettu. Jeg vet jeg har lagt ut bilder før, men jeg gjør det jaggu meg igjen!


Ute..

fortsettelsen kommer-...1 comentario:

  1. Hei frøken:-)
    Så fin blogg du har snekret! Håper du har det supert i Argentina og koser deg masse på utveksling :-)
    Stor klem fra Renate

    ResponderEliminar